You are here

Fiske!

Som fiskare har du förutom nöjet att fiska och tillgång till lite olika faciliteter. Vid Djupan vår översta dam ligger Puben. Här finns det en trevlig grillplats. I ena hörnet på huset ligger en gästtoalett. Skulle det vara dåligt väder kan du ta skydd i uterummet, där finns också en möjlighet att laga en kopp kaffe om du så önskas.

Bågen är vår största damm på ca 3107 kvadratmeter. Halva dammen erbjuder ett enklare flugfiske med öppna ytor. Som ni ser på bilden ovan så ligger djupdelen kring udden i dammen. På udden finns även grill plats för en trevlig grill lunch.

Djupan har ett ordentligt djup på nästan 5 meter. Vattnet i denna damm är oftast lite grumligt. Detta beror på en vattenkälla under dammen som trycker upp nytt kallt vatten. I det vita huset du ser på bilden ovan finns det ett rum att värma sig i.  Där finns även gästtoalett och grill möjligheter.

Karpen har inte något större djup, det väger den emot med kristallklart vatten. Detta gör att det är många som har Karpen som sin favorit damm. Här ser man fisken i stort sett hela tiden.

>>>

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer